top of page
  • Writer's pictureEsa Nuurtamo

Harrastamisen iloa!

Päivitetty: 18. toukok. 2020

Jos pitäisi nimetä yksi asia, joka on antanut eniten sisältöä elämään, niin itselleni se olisi harrastukset. Etenkin pitkäaikaisin harrastukseni, pianonsoitto, on pysynyt mukana läpi elämän, niin ylä- kuin alamäissä.

Parhaimmillaan harrastus on turvasatama muuttuvan hektisen maailman keskellä, jonka luo voi aina palata - se on henkistä pääomaa, jota kukaan ei voi ottaa sinulta pois.


Nykyään tarjolla on paljon erilaisia ajanvietteitä ja perinteiset harrastukset joutuvat kilpailemaan Netflixin, Candy Crushin ja Youtuben kaltaisten palveluiden kanssa ihmisten ajasta. Uuden harrastuksen aloittamisen kynnys on suuri ja se vaatii aikaa ennen kuin näkee tuloksia. Se on silti ehdottomasti sen arvoista! Pitkäjänteinen harrastaminen opettaa kärsivällisyyttä, itseohjautuvuutta ja onnistumisen elämykset parantavat itsetuntoa.


Harrastuksien löytäminen ja uusien harrastusten aloittaminen täytyy olla helppoa. Tavoitteemme Hobiverilla onkin helpottaa harrastamista teknologian keinoin. Harrastuksen aloittaminen on helppoa, sillä ilmoittautua voi suoraan mobiililaitteella ja harrastusten seuranta onnistuu myös palvelustamme. Oppilas näkee selkeästi oman kehityksensä ja saa palautetta opettajilta.


Pyrimme kehittämään palvelua jatkuvasti paremmaksi asiakaspalautteen avulla. Jos palvelusta heräsi jotain kysyttävää tai muuten vain haluat kuulla lisää, tavoitat meidät sähköpostitse: info@hobiver.com
Iloista kesän jatkoa toivottaa,


Esa Nuurtamo

Toimitusjohtaja


173 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page