top of page
  • akikahra1

Kohti tavallista arkea


Korona on tullut ikävänä yllätyksenä yhteiskuntaamme ja liike-elämään. On kuitenkin ollut hienoa nähdä, kuinka nopeasti ja tehokkaasti olemme yhteiskuntana ja yhteisöinä pystyneet sopeutumaan tilanteeseen ja vähitellen nyt myös päässeet avaamaan yhteiskuntaamme takaisin tavalliseen arkeen.


Järjestelmällisyyden ja viestinnän tärkeys on korostunut

Liike-elämässä hektinen tilanne on korostanut viestinnän ja järjestelmällisyyden tärkeyttä asiakastoiminnassa. Toimivan jäsen- ja asiakasrekisterin käyttö helpottaa toimintaa ja tuo mielenrauhaa, kun tietää, että pystyy kommunikoimaan asiakkailleen nopeasti ja tehokkaasti yhdestä ja samasta järjestelmästä.


Laskutusjärjestelmä osana jäsenrekisteriä

Valitsemalla jäsenrekisterin, jossa on mukana laskutusjärjestelmä, pystyt varmistumaan siitä, että asiakkaat maksavat laskunsa ajallaan ja että kaikki saatavat kotiutuvat. Mikäli laskuja pitää hyvittää, antaa alennuksia tai tehdä erityisjärjestelyjä yksittäisten asiakkaiden kohdalla, nämä kaikki onnistuvat kätevästi ja nopeasti. Myös maksujen viivästyessä pitää järjestelmästä pystyä lähettämään muistutus tekstiviestillä sekä siirtäämään lasku perintään yhdellä napin painalluksella.

Uusia mahdollisuuksia

Harrastustoiminta valtion ohjeistuksen mukaan saa aueta ja jatkua taas tavalliseen tapaan varovaisuutta noudattaen. Nyt on hyvä ja osuva hetki perehtyä toiminnanohjausratkaisujen tarjontaan ja laittaa oppilas- ja jäsenhallintajärjestelmät kuntoon. Kun järjestelmä on otettu käyttöön osaksi toimintaa, voi toimintaa järjestää monilla eri tavoilla. Ohjelma mahdollistaa myös etäopetuksen viestien, videoiden ja muiden opetusmateriaalien lähetyksen avulla. Hobiver on erinomainen, helppokäyttöinen järjestelmä harrastus-, urheilu- ja muuta jäsentoimintaa varten. Ottakaa meihin yhteyttä niin tarjoamme mielellämme ilmaisen konsultoinnin ja demon Hobiverista koekäyttöönne. info@hobiver.com 044 3434 733

144 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page